Συμβουλευτική με ηλεκτρονική αλληλογραφία


___email

Σε περίπτωση που θα θέλατε να θέσετε ερωτήσεις στην Ψυχολόγο για κάποιο θέμα που σας απασχολεί έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e mail)

Αυτός  ο τρόπος συμβουλευτικής μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος προκειμένου να αποκτήσετε προσανατολισμό για το ζήτημα που σας απασχολεί, ενώ πιθανά με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εκφραστείτε με μεγαλύτερη άνεση σε σχέση με μια προσωπική επαφή. Σας δίνεται η δυνατότητα να ρωτήσετε αυτό που σας απασχολεί ανώνυμα αν το επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας κάποιο ψευδώνυμο στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Μπορείτε να στείλετε την ερώτηση σας και να λάβετε την απάντηση σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κι όπου κι αν βρίσκεστε. Κατά κανόνα θα λάβετε την απάντηση σας μέσα σε 24 ώρες.

Στην συμβουλευτική δια αλληλογραφίας δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση ν’ αντικαταστήσει την Συμβουλευτική σε προσωπικό επίπεδο. Δεδομένου ότι η Ψυχολόγος δεν σας γνωρίζει προσωπικά, της λείπουν πιθανόν πληροφορίες για να μπορέσει να σχηματίσει μια σφαιρική άποψη τόσο για το άτομο σας  όσο και για το ζήτημα που σας απασχολεί. Κατά συνέπεια η πιθανότητα να επιλυθεί ολοκληρωτικά το ζήτημα σας είναι μικρή. Ένα άλλο μειονέκτημα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η πιθανότητα κάποιο μήνυμα να χαθεί, ενώ δεν μπορεί να εγγυηθεί κι από τις δύο μεριές το απόρρητο του περιεχομένου σε περίπτωση υποκλοπής στο διαδίκτυο.

Διαδικασία

Η συμβουλευτική με ηλεκτρονική αλληλογραφία στιχίζει 25,00 EUR  για κάθε μήνυμα. Το αντίτιμο μπορεί να καταβληθεί:

  • Στο λογαριασμό της ALPHABANK BIC/SWIFT: CRBAGRAA, IBAN: GR2501402630263002101099500.
  • ή Eurobank στο λογαριασμό BIC/SWIFT: ERBKGRAA, IBAN: GR0802606530000980100133924.
  • μέσω της υπηρεσίας PAYPAL εφόσον σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα. Για λεπτομέρειες  κι ερωτήσεις τηλεφωνικά ή με mail: επικοινωνία.

Μετά από την είσοδο του ποσού στο λογαριασμό μου, θα λάβετε την απάντηση σας με e- mail. Για πιθανές διευκρινιστικές ερωτήσεις που θα χρειαστούν φυσικά δεν θα επιβαρυνθείτε. Κατά κανόνα απαντώ μέσα σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει απάντηση τις επόμενες 5 εργάσιμες ημέρες από την καταβολή του αντιτίμου ίσως έχει προκύψει καποιο τεχνικό πρόβλημα. Παρακαλώ μην διστάσετε  να έρθετε σε επαφή μαζί μου.

Για να είναι η Συμβουλευτική όσο το δυνατόν περισσότερο περιεκτική παρακαλώ περιγράψτε το θέμα που σας απασχολεί με λεπτομέρειες και θέστε με σαφήνεια την ερώτηση στην οποία επιθυμείτε μία απάντηση.

Αν  χρησιμοποιήσετε κάποιο ψευδώνυμο στην μεταξύ μας επικοινωνία παρακαλώ  χρησιμοποιήστε το ίδιο ψευδώνυμο και στην κατάθεση σας για να μην υπάρξουν παρανοήσεις.